silvester bernadette wit

Nieuws

Nieuwsbrief 13-04-2023

Beste ouders / verzorgers

Komende week is het alweer de laatste lesweek voor de meivakantie. Traditiegetrouw wordt die afgesloten met de Koningsspelen. Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima openen de dag. Koningsdag wordt gevierd op de verjaardag van de Koning op 27 april. Op verschillende plekken in het land en ook in Helmond worden die dag festiviteiten voor jong en oud georganiseerd. We wensen iedereen een fijne meivakantie! Graag tot maandag 8 mei!

Vriendelijke groeten, Monique van Ekert - Directeur-bestuurder

Regels en afspraken

Vanaf maandag staat de regel “We hebben plezier“ centraal. Samen spelen en samen leren met plezier is gemakkelijker en leuker. Het draagt bovendien bij aan het verbeteren van de resultaten. Spelend leren is voor veel kinderen een favoriete manier om nieuwe dingen te ontdekken.

BOEKENUITLEEN

Op vrijdag 14 april mogen alle kinderen extra boeken lenen: in totaal max. 4 p.p. Een week later is de bieb op school nl. gesloten i.v.m. de Koningsspelen en aansluitend heeft iedereen meivakantie.

JUF EVELINE GETROUWD MET JORIS

Jl. vrijdag is juffrouw Eveline getrouwd met haar partner Joris. Ze beleefden een  sprookjesachtige dag!

AANKONDIGING KONINGSSPELEN

Traditiegetrouw organiseren we Koningsspelen op en rond school op vrijdag voor de meivakantie. Dit jaar is dat op vrijdag 21 april. Dit valt dit jaar voor een aantal kinderen wellicht samen met de viering van het Suikerfeest ter afsluiting van de Ramadan. Ouders die voor hun kind verlof willen aanvragen, verzoeken we dit tijdig te doen, zodat we daar bij het samenstellen van de groepjes rekening mee kunnen houden. De schooltijd die dag is (gewoon) van 8.30 - 12.30 uur.

WANDELVIERDAAGSE

Dit jaar nemen we niet deel aan de wandelvierdaagse vanuit school. Door minder animo bij kinderen, is er minder enthousiasme bij teamleden om mee te lopen. Ouders van de ouderraad  zijn meegenomen in de afweging en na overleg is besloten om niet meer als school deel te nemen. Degenen die toch graag mee willen doen aan de wandelvierdaagse (7 t/m 10 juni) kunnen zich rechtstreeks bij Speeltuin Leonardus inschrijven op 1 juni tussen 18.00 en 20.00 uur.

VERLOF

Op maandag 22 mei gaat juf Anne genieten van haar zwangerschapsverlof. Haar afwezigheid wordt ingevuld door juf Debbie (maandag/dinsdag/vrijdag) en meneer Nick (woensdag en donderdag) Juf Debbie blijft de andere dagen gewoon lesgeven in haar eigen klas en meneer Nick geeft op maandag en dinsdag gymlessen voor alle groepen.

Even voorstellen

Hoi, Mijn naam is Devlin Hurley. Ik ben 21 jaar oud en kom uit Helmond. Ik voetbal graag en doe ook aan krachttraining. Ik zit nu op het CIOS waar ik hopelijk sportinstructeur kan worden in het leger. Op de donderdag ben ik te vinden in de gymzaal van meneer Nick. Een leuk weetje is dat ik zelf ook als leerling op de Silvester-Bernadette heb gezeten (zelfs les heb gehad van meneer Nick in groep 6). Ik hoop op een leuke en leerzame tijd op mijn oude school. Ik heb er in ieder geval zin in.

Groetjes, Devlin

Naam: Sjoerd 

Achter naam: Atgier

Levenstijd: 18 jaar                                                                                                        

Geslacht: Man

Woonplaats:  Helmond 

Opleiding: MBO niveau 4 sport en bewegen Cios

Hoi allemaal, Mijn naam is Sjoerd en ik kom elke donderdag vanuit het CIOS stage lopen in de gymzaal bij meneer Nick. Deze keuze heb ik gemaakt omdat ik sporten en bewegen belangrijk en ook leuk vind om te doen. Zelf heb ik gevoetbald bij SV Brandevoort. Ik hoop tijdens deze stage veel ervaring op te doen in het geven van lessen. Ik heb er in ieder geval erg veel zin in!

Belangrijke data

BELANGRIJKE DATA 

 

13 april

Inleveren boeken van de Bieb Op School

14 april

Lenen nieuwe boeken voor 4 weken i.v.m. Koningsspelen en aansluitend meivakantie!

21 april

Koningsspelen op en rond school

Gewone schooltijden 8.30 - 12.30 uur

Meivakantie

24 april t/m 5 mei

Start school

8 mei

Deel ons

Volg ons

© Silverster Bernadette. Website Van Dongen Design - Inloggen

Adresgegevens

Silvester - Bernadette
Dahliastraat 2
5701 ET Helmond
Telefoon: 0492 - 523775
E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website www.silvester-bernadette.nl