silvester bernadette wit

Nieuws

Nieuwsbrief 20-04-2023

Beste ouders / verzorgers

Veel kinderen kijken er al even naar uit: De Koningsspelen als afsluiting van de periode voor de meivakantie. De kleuters spelen op vrijdag allerlei spelletjes op de speelplaats, voor de kinderen van de groepen 3 t/m 5 worden de activiteiten op het veld naast de school/kinderopvang gespeeld en de groepen 6 t/m 8 gaan sporten op en bij de velden van handbalvereniging Swift. We wensen iedereen een sportieve en gezellige dag toe en bedanken de vrijwilligers en ouders alvast voor hun hulp! We wensen iedereen die de komende dagen het Suikerfeest viert alvast fijne dagen toe! Daarnaast wensen we iedereen ook een fijne meivakantie! Graag tot maandag 8 mei!

Vriendelijke groeten, Monique van Ekert - Directeur-bestuurder

Regels en afspraken

Vanaf maandag staat de regel “We werken samen“ centraal. Waar mensen samen leven, samen werken en samen spelen, ontstaan wel eens verschillen van mening. Dat is niet erg, maar juist boeiend. We vinden het belangrijk om kinderen te leren dat deze verschillen er mogen zijn en dat je, om toch samen te werken, ook samen een oplossing kunt vinden. We hopen dat u dit onderschrijft waardoor kinderen van goede voorbeelden op school en thuis kunnen leren.

KONINGSSPELEN

Traditiegetrouw organiseren we Koningsspelen op en rond school op vrijdag voor de meivakantie. Dit jaar is dat op vrijdag 21 april. Dit valt voor een aantal kinderen wellicht samen met de viering van het Suikerfeest ter afsluiting van de Ramadan. Ouders die voor hun kind verlof willen aanvragen, hebben we enkele weken geleden verzocht dit tijdig te doen, zodat we daar bij het samenstellen van de groepjes rekening mee kunnen houden. De schooltijd die dag is (gewoon) van 08.30 - 12.30 uur. I.v.m. de Koningsspelen is de Bieb Op School op vrijdag gesloten.

LEESBINGO VOOR DE MEIVAKANTIE

Joepie, bijna meivakantie! Tijd om uit te rusten, genieten van de zon en heerlijk wegkruipen met een boek. Hopelijk genieten uw kinderen ook zo van lezen. Om het lezen nog leuker te maken, hebben we voor de kinderen van groep 1 tot en met 5, net als afgelopen jaren, een leesbingo gemaakt. De kinderen mogen de activiteit aankruisen als ze hem hebben uitgevoerd. Een volle bingokaart moet uiterlijk 10 mei worden ingeleverd bij de leerkracht van uw kind. Lezen wordt bij ons op school altijd beloond!  

VOETBALTOERNOOI JIBB+

Beste voetballers en voetbalsters, 

Dit jaar organiseren wij eindelijk weer het straatvoetbaltoernooi in Helmond. We kunnen ook dit jaar weer op de Markt in Helmond terecht, midden in het centrum! De datum van het toernooi is dit jaar op zondag 18 juni, dus we hebben weer kans op mooi weer! Daarnaast gaan we ook dit jaar weer voor een 4x4 toernooi, waardoor er nog makkelijker en mooier gevoetbald kan worden. Naast het toernooi zullen we uiteraard weer zorgen voor vette side events! Misschien kun je zelfs wel op de foto of in de pannakooi met één van de profvoetballers die langs komt! Voor meer informatie en voor het inschrijven van teams kan kun je kijken op: www.jibbplus.nl/straatvoetbal. Inschrijven kan vanaf woensdag 19 april. 

De geschatte tijden en categorieën kunnen kun je hieronder lezen (let op: tijden zijn onder voorbehoud):

09.00 tot 11.00 uur     6-7 jaar gemengd

09.00 tot 11.00 uur     8-9 jaar gemengd

11.00 tot 13.30 uur     13 t/m 15 jaar jongens

11.00 tot 13.30 uur     13 t/m 15 jaar meiden

13.30 tot 15.30 uur     16+ jongens

13.30 tot 15.30 uur     16+ meiden

15.30 tot 18.00 uur     10 t/m 12 jaar jongens

15.30 tot 18.00 uur     10 t/m 12 jaar meiden

Wij zien jullie graag terug op de straatvoetbal dag op zondag 18 juni op de Markt in het centrum van Helmond!

KIDS PAGINA ACTIVITEITEN VERLENGDE SCHOOLDAG

In de bijlage de kidspagina met allerlei leuke ideetjes voor in de meivakantie.

Belangrijke data

BELANGRIJKE DATA 

 

21 april

Koningsspelen op en rond school

Gewone schooltijd: 8.30 - 12.30 uur

Meivakantie

24 april t/m 5 mei

Start school

8 mei

Deel ons

Volg ons

© Silverster Bernadette. Website Van Dongen Design - Inloggen

Adresgegevens

Silvester - Bernadette
Dahliastraat 2
5701 ET Helmond
Telefoon: 0492 - 523775
E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website www.silvester-bernadette.nl