silvester bernadette wit

Nieuws

Nieuwsbrief 23-03-2023

Beste ouders / verzorgers

Deze week is de Ramadan begonnen. De vastentijd voor moslims valt dit jaar voor een deel samen met de vastentijd voor katholieken. Een mooi moment om respectvol een aantal overeenkomsten en verschillen te bespreken. We wensen iedereen een positieve periode met aandacht voor verbinding en reflectie. #SamenscholenMetHoofdHartEnHanden

Vriendelijke groeten, Monique van Ekert - Directeur-bestuurder 

Regels en afspraken

Vanaf maandag staat de regel “We lossen het samen op“ centraal. Waar mensen samen leven, samen werken en samen spelen, ontstaan wel eens verschillen van mening. Dat is niet erg, maar juist boeiend. We vinden het belangrijk om kinderen te leren dat deze verschillen er mogen zijn en dat je om toch samen te werken, ook samen een oplossing kunt vinden. We hopen dat u dit onderschrijft waardoor kinderen van goede voorbeelden op school en thuis kunnen leren.

HERINNERING STUDIEDAG TEAM

Op maandag 27 maart heeft het team een studiedag. We zoomen verder in op het gedachtegoed van S. Covey met de 7 gewoontes die mensen succesvol maken en hoe deze gewoontes kinderen en volwassenen kunnen helpen groeien. We wensen alle kinderen een fijne dag toe!

KLOK VOORUIT

In de nacht van zaterdag op zondag wordt de klok een uur vooruit gezet. Een kortere nacht dus voor iedereen door de wisseling naar zomertijd.

LICHTJESPARADE GRATIS TOEGANG

De Helmondse Lichtjes Parade gaat weer van start! Datum: 25 maart, tijd: 19.30 tot ongeveer 20.45 uur.  Een prachtige stoet van verlichte personen en schitterende praalwagens trekt dan door de straten van Mierlo-Hout. Gezien de huidige economische omstandigheden heeft de organisatie besloten om deze editie iedereen gratis toegang te verlenen. Deze geste is mogelijk gemaakt door diverse sponsoren, o.a. door wijkmanagement Helmond. Alle kleintjes worden deze avond verwend met diverse verrassingen. Kijk voor meer informatie op onze website: helmondselichtjesparade.nl.

TECHNIEKOCHTEND

Op woensdag 29 maart organiseren we de volgende techniekochtend op school. Dankzij allerlei workshops, gastlessen en excursies maken alle kinderen kennis met techniek. 

NAAR AANLEIDING VAN MEDIAAANDACHT LENTEKRIEBELS

We begrepen dat er veel ouders zijn met vragen over het programma lentekriebels. Wij willen u laten weten dat wij hier als school niet aan deelnemen.

Belangrijke data

BELANGRIJKE DATA 

 

Maandag 27 maart

Studiedag => Kinderen zijn vrij!

Woensdag 29 maart

Techniekochtend op school

Donderdag 30 maart

Inloopspreekuur logopedie => 8.15 – 9.00 uur in de aula

Deel ons

Volg ons

© Silverster Bernadette. Website Van Dongen Design - Inloggen

Adresgegevens

Silvester - Bernadette
Dahliastraat 2
5701 ET Helmond
Telefoon: 0492 - 523775
E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website www.silvester-bernadette.nl