silvester bernadette wit

Nieuws

Nieuwsbrief 26-10-2023

Beste ouders / verzorgers

BESTE OUDERS EN VERZORGERS

Fantastisch om te zien en horen wat de kinderen in een korte periode allemaal leren. De negen weken na de herfstvakantie tot aan Kerstmis zijn intensief: zowel m.b.t. de onderwijsinhoud als de sinterklaas- en kerstactiviteiten. We zijn alweer uit de startblokken om er een succesvolle en fijne periode van te maken. We kijken er naar uit om met alle ouders en kinderen samen de ontwikkelgesprekken te voeren. Deze staan vanaf komende week ingepland. Het partnerschap met ouders is voor ons en voor uw kind essentieel om te kunnen groeien en bloeien in zijn/haar ontwikkeling. Samen bereiken we meer dan alleen!

Vriendelijke groeten, Monique van Ekert  - Directeur-bestuurder

Regels en afspraken

Vanaf a.s. maandag staat de regel “We vertrouwen elkaar” centraal.  Naast de schoolregels werken we vanaf dit jaar ook met de 7 gewoonten van S. Covey. Nu staat gewoonte 3 “Belangrijke zaken eerst” centraal. De 7 gewoonten helpen kinderen levensvaardigheden onder de knie te krijgen die hen stevig laten wortelen. De basis van zelfvertrouwen helpt om met de uitdagingen van het leven, nu en later, om te leren gaan, vertrouwen te schenken aan anderen en van daar uit te kunnen samenwerken en een bijdrage te leveren binnen het gezin, familie, vriendenkring en samenleving. Elke gewoonte wordt voor kinderen concreet door een dier. De dieren gaan vanuit een verhaal (voor jongere kinderen met een handpop) leven. 

SCHOOLFOTO'S

Let op! Vandaag krijgen alle kinderen de inlogcodes mee naar huis om de schoolfoto’s te bestellen. Voor elk kind is er een unieke code, bewaar deze dus goed. U besteld digitaal en rekent direct af, de foto’s worden thuis bezorgd.

HERINNERING WINTERTIJD

In het laatste weekend van oktober, van 28 op 29 oktober, wordt de klok verzet naar wintertijd. De klok wordt 1 uur achteruit gezet.

OUDERS WELKOM IN DE KLEUTERGROEPEN

In de eerste periode van het schooljaar mochten ouders van kinderen in de groepen 1 en 2 op dinsdagochtend mee de groep in om samen met hun zoon/dochter een spelletje/werkje te doen en te zien wat en hoe kinderen leren door te spelen. In de periode tot de kerstvakantie zijn de ouders van de kleutergroepen op donderdagochtend welkom in de klas van 8.20 - 8.35 uur.

WALL OF FAME VOORLEESKAMPIOENEN

De winnaars van dit schooljaar zijn vastgelegd op de foto zodat iedereen hen dit schooljaar kan bewonderen.

Deel ons

Volg ons

© Silverster Bernadette. Website Van Dongen Design - Inloggen

Adresgegevens

Silvester - Bernadette
Dahliastraat 2
5701 ET Helmond
Telefoon: 0492 - 523775
E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website www.silvester-bernadette.nl