silvester bernadette

logo

Reünie Silvester-Bernadette

Inderdaad, kei leuk toch zo’n reünie!
Elkaar ontmoeten, verhalen van vroeger, verhalen van nu: wie zijn we, waar zijn we, maar vooral….hoe is het me je? Kijk voor alle informatie op de rëunie site: www.reunie2018silvester-bernadette.nl.

  • Pinterest

Moeilijk bereikbaar

Het lijkt er op dat wij momenteel telefonisch moeilijk bereikbaar zijn, dit heeft waarschijnlijk te maken met de werkzaamheden aan het glasvezel netwerk. Mocht u ons telefonisch niet kunnen bereiken, dan kunt u altijd mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Pinterest

Reünie voor alle oud-leerlingen t.g.v. 65 jarig bestaan!

Reünie voor alle oud-leerlingen t.g.v. 65 jarig bestaan basisschool Silvester-Bernadette

 HELMOND – De Silvester-Bernadette bestaat komend schooljaar alweer 65 jaar.

Dit briljanten jubileum laat de school niet ongemerkt voorbij gaan.

Intussen is een commissie van vrijwilligers – bestaande uit oud-leerlingen,  oud-collega’s en collega’s opgestaan om een reünie te organiseren. Deze wordt georganiseerd voor alle oud-leerlingen en oud-collega’s van de   “skônste school van Hellemond”.

Op zaterdag 17 november organiseert basisschool Silvester-Bernadette een reünie van

15.00uur tot 20.00 uur in de Cacaofabriek Helmond. Ben je benieuwd hoe het met je oud klasgenoten gaat, dan is dit de uitgelezen kans om elkaar weer eens te begroeten en te ontmoeten! Gezellig bijkletsen met elkaar onder het genot van een hapje en een drankje.

Dat wil je toch niet missen?!

Aanmelden kan via www.reunie2018silvester-bernadette.nl kosten zijn €10,00 p.p. Daarvoor ontvang je een ticket, koffie of thee 1 consumptiemunt en lekkere hapjes. Ook de garderobe is inbegrepen. Wees er snel bij want vol is vol !!!

Voor vragen over de reünie kunt u altijd mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

  • Pinterest